Loda.bg

Loda Mobilya е създадена в Истанбул през 2000 г. като филиал на Tech Design Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. От деня на основаването си, тя поддържа обществено и екологично чувствително разбиране на производство чрез комбиниране на високи технологии и и труд. Фирмата ни , която ръководи сектора на мебелите, заема място сред най-известните производители на мебели в Турция поради своята продуктова гама, отличителните дизайни, концепцията за качеството и услугите след продажбата. Loda Mobilya, има шоуруми в Модоко, Маско и Бостанджи, когато става дума за Истанбул, има и един шоурум в Нилфер, Бурса и друг в Баку, Азербайджан.

Благодарение на своите познания и опит, придобити през почти 20 години в мебелния сектор, Loda продължава да произвежда на територия от 15 000 m² общо с 250 служителя. Нашата марка е добре позната в своя сектор като пионер в иновациите, предоставя услуги на своите клиенти под разбирането за “Концептуални Мебели”, произвеждайки спални, трапезарии, дневни, TV шкафове и аксесоари в модерна и стилна визия.

Приемайки задоволяването на желанията на клиентите, като вой основен принцип, Loda не само предлага висококачествени продукти, но също използва иновации за продуктите си, като следи отблизо последните световни тенденции. Loda е изгражда дългосрочни отношения с клиентите си, като им предоставя най-доброто обслужване. Основното предимство, осигурено от Loda, е безпроблемната доставка на уникално проектирани и качествени продукти на своите клиенти възможно най-скоро, на разумна цена.

АКЦЕНТЪТ ТАЗИ СЕДМИЦА

За тези, които обичат стила и удобството

Тази седмица на преференциални цени, в шоурум HOME PARK – Пловдив, бул. “Санкт Петербург” 63, можете да закупите:

  • маса със столове и трапезен шкаф Siena
  • пейка Jolly
  • ъглов диван Rota
  • тоалетка с огледало Spine
  • помощна маса Dama

*Промоцията важи само за мострите в магазина!