Артистико - художествен паркет

Артистико е лидер в изпълнението на художествен паркет, съчетаващ местна и екзотична дървесина.


Притежаваме собствена фабрика, чиято производствена база е напълно обновена. Вече произвеждаме кухни и мебели. Изпълняваме и  нова за българския пазар луксозна дограма, комбинираща алуминий отвън и дърво отвътре. Произвеждаме луксозни интериорни врати и изпълняваме цялостни интериори…

Качеството и надеждността са основни характеристики на нашата работа. Но те не са единствените. Говорим за красотата на паркетите. Стил в популярните еспресо тонове, вдъхновени от морето и крайбрежието подови настилки, модерни сиви акценти. Има толкова много продукти от каталога на Артистико, които свидетелстват за нашето лидерство в областта на дизайна.

Правим всичко това, за да сме в крак с времето и да пренасяме най-доброто, във Вашия дом или офис. Красотата на нашите паркети се дължи на ръчната изработка на отделнте детайли и стриктния човешки контрол на всеки автоматизиран процес.

Много от продуките ни са специално разработени от художници и дизайнери – с нестандартни, иновативни идеи и задълбочени познания в областта на традициите. При нас няма да намерите две еднакви паркетини – защото нашите продукти наистина се изработват само по индивидуална поръчка.

Крайният ни продукт трябва да е под, с който днешният придирчив и забързан клиент може да се гордее, че притежава, и да го показва с доволна усмивка на своите гости. В Артистико следим внимателно световните тенденции в областта на дизайна – кои са най-модерните бои, мебели, обзавеждане, текстил.

ТОЗИ МЕСЕЦ НА ФОКУС

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ

Ламинираните паркети, които предлага АРТИСТИКО превръщат всеки дом в уникално място, съчетавайки в едно уют, стил и изящество.

ДЕКИНГ

В АРТИСТИКО предлагаме най-доброто решение за вашите открити пространства. Дървесината, от която е изграден нашият декинг, устоява на капризите на времето години наред.