Мебели LODA
28
сеп.

Най-новата марка мебели LODA на престижна изложба в столицата

Най-новият бранд в портфолиото на HOME PARK LODA ще бъде представен за първи път в България. Това ще се случи на изложението СТРОЙКО ЕКСПО, което ще се проведе от 24.10 до 28.10.2018, всеки ден от 10:00 до 19:00 часа.

На най-голямото изложение за мебели в България, LODA ще има щанд на 3-тия етаж на НДК, където ще бъде обособеното място за мебели на изложбена площ от почти 100 кв. м.

На изложението ще представим най-новата серия на LODA за първи път в България, която вкарва метала като акцент в мебелите, освен нея ще имаме и част от старата колекция. Цялостната концепция на изложението ще бъде много стилна и изчистена.

Посетителите на изложението ще имат възможност да закупят нашите мебели на преференциални цени, които могат да бъдат дадени само на място. Ще представим на клиентите си голям избор от дамаски, различни видове фурнир и цветни плоскости. Заедно с нас ще има представители на LODA от Турция и те ще могат да отговарят на всички въпроси на купувачите.

Нашата цел е да покажем мебелите на LODA на най-голямото изложение в България и да запознаем клиентите си с предимствата на нашата марка. Надяваме се това да ни донесе много нови и доволни бъдещи клиенти и да успеем да развием и да наложим марката LODA в България, както тя е успешна в много други страни.

СТРОЙКО ЕКСПО е най-голямото специализирано търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България от 1993 година. Повече от 25 години СТРОЙКО присъства, и е значим фактор на строителния пазар в България. То се провежда в София, в Националния дворец на културата – луксозна сграда в самия център на града. Локацията на НДК е идеална и лесно достъпна за много голям поток посетители. Според нашите изчисления средно около 10 000 посетители минават през изложението всеки ден. Входът за изложението е свободен.

В изложението участват стотици български и чужди фирми, които представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, български и вносни стоки. Изложението е насочено както към потенциални бизнес партньори, инвеститори и специалисти, така и към крайните потребители. Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта. В общи линии цялото разнообразие от изложени стоки може да се раздели на две големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Показват се нови продукти и технологии, много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството.

Девизът на изложението „За една по- хубава България” днес е по-актуален от всякога. СТРОЙКО ЕКСПО съществува като толкова успешна организация вече 25 години, защото е панаир с изключително широк периметър, общественополезно и емблематично за София мероприятие.